TERMENI ȘI CONDIȚII

Va rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile de utilizare a website-ului kiosquedesdouceurs.ro înainte de vizitarea acestui website. Prin accesarea website-ului kiosquedesdouceurs.ro acceptați (implicit și necondiționat) în întregime Termenii și condițiile de utilizare.

Pentru utilizarea Site-ului este necesar să citiți și să acceptați aceste condiții și termeni în totalitate. Vizitarea în continuare a Site-ului presupune că sunteți de acord cu aceste condiții și termeni.

SC Pavilion Francez SRL își rezervă dreptul de a schimbă și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Termenii și condițiile de utilizare, fără nici un fel de notificare prealabilă. Eventualele modificări și/sau completări urmează a fi afișate pe site-ul kiosquedesdouceurs.ro, urmând a intră în vigoare de la momentul afișării.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Conținutul website-ului kiosquedesdouceurs.ro este protejat de prevederile legale care reglementează dreptul de autor precum și drepturile conexe dreptului de autor. Toate materialele, incluzând toate imaginile, ilustrațiile, articolele, textele, grafica, design-ul, clipuri audio/video etc., conținute în acest website sunt proprietatea SC Pavilion Francez SRL și sunt protejate de legile referitoare la dreptul de proprietate intelectuală, precum și toate mărcile și logo-urile sunt proprietatea SC Pavilion Francez SRL sau a deținătorilor licențelor.

Este interzisă modificarea conținutului acestor pagini, precum și copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea sub orice formă a conținutului materialelor prezentate pe acest website, indiferent de formă pe care acestea o îmbrăca, de către orice persoană, fără acordul scris al SC Pavilion Francez SRL

Utilizatorii pot folosi conținutul website-ului doar pentru uz personal, non-comercial, sau în scopuri de informare sau educare a cititorilor, obligatoriu cu menționarea sursei.

În cazul în care se dorește folosirea lor în scopuri comerciale, va rugăm să trimiteți o solicitare pe adresă de email: contact@kiosquedesdouceurs.ro.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Utilizatorul folosește website-ul pe riscul propriu. SC Pavilion Francez SRL nu acordă niciun fel de garanție pentru utilizarea acestui website, nu garantează că website-ul sau serverele pe care este găzduit nu conțin viruși sau alte componente vătămătoare.

SC Pavilion Francez SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru eventualele daune, directe sau indirecte, ori pentru prejudicii cauzate de utilizarea sau vizitarea website-ului sau de imposibilitatea accesării website-ului.

SC Pavilion Francez SRL nu este responsabilă de utilizarea oricăror legături către alte site-uri web, care se găsesc pe website, și nici pentru conținutul acestora.

Informații detaliate puteți obține telefonic sau prin email, utilizând datele de contact puse la dispoziție în secțiunea Contact.

LEGEA APLICABILĂ

Prin vizitarea Site-ului, Utilizatorul este de acord că orice dispută cu privire la utilizare să fie guvernată în conformitate cu legile României, iar nivelul de jurisdicție este reprezentat de către instanțele de drept comun competențe din România, de pe rază sediului societății din București. Site-ul poate fi accesat de pe întreg teritoriul României, cât și din afară Romanei; accesarea să din afară României este responsabilitatea exclusivă a Utilizatorului.

PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

În conformitate cu prevederile Legii 677/2001, SC Pavilion Francez SRL prelucrează date cu caracter personal prin intermediul website-ului. Aceste date nu sunt inregistrate pt a putea fi utilizate in scopuri comerciale sau alte utilizari pt care acordul dvs nu a fost inregistrat.

CUM PLĂTESC

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Sus
Meniu
Inchide
Cos
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide